Het Groninger Museum

Vorige Volgende

Het Groninger Museum
Terug naar het artikel 'Avondje bij het Groninger station'


Lelijk meesterwerk, mooie stadsvervuiling, onding. Wat je ook van het Museum vind. Je kunt er niet echt om heen.

Het huidige museum in postmoderne bouwstijl waar we vanaf 1994 mee hebben moeten leven bestaat uit drie afzonderlijke delen:
1.het hoofdgebouw, met de ingang en het goudkleurige depot.
2.het paviljoen van Michele de Lucchi en Philippe Starck; hierin is Ploegcollectie en de collectie Japans en Chinees porselein ondergebracht.
3.het paviljoen van Alessandro Mendini en Coop Himmelb(l)au; de hedendaagse kunst is hier te zien.Museum   Alessandro Mendini   Michele de Lucchi   Frans Haks  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 28 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op18 mm

Settings: Diafragma f/25, sluitertijd 1s tot 90sec, ISO L0.3

Bewerking: DRI van 5 fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

BcMqpVWkAPvGydv

  schreef op 18 oktober 2013:
Hoi Tim,ik vind ook dat er te weinig onodezrek naar optimale behandel-strategieen om resistentie te voorkomen. Daar moeten medici en evolutiebiologen met elkaar samenwerken. Ik heb wel eens aan mijn zus gevraagd (die is arts) wat zij denkt van het kuur afmaken -dogma en zij zei: Dat is onzin, ik bedenk (als arts) toch eerst hoe lang die kuur is, daar is geen standaard lengte voor. De ene patient krijgt vijf dagen, de andere 10. Als de patient die 10 dagen krijgt na 8 dagen ophoudt, zou dat dan in ene slechter moeten zijn dan de patient die 5 dagen gekregen heeft? Pleuni

rqASlbsuMZXiljW

  schreef op 13 oktober 2011:
gBLeN3 rchcehmtlhcu

iSHVMZZzHQioQ

  schreef op 12 oktober 2011:
Q4YBt1 uutwzvzmyglt

AFnJpkXrxMUtBwDeBq

  schreef op 12 oktober 2011:
Alright alrihgt alright that's exactly what I needed!

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: