Het Groninger Stadsbalkon

Vorige Volgende

Het Groninger Stadsbalkon
Terug naar het artikel 'Avondje bij het Groninger station'


Het geweldige Stadsbalkon. Het bouwwerk dat bedoeld was als een bruisende constructie, maar in de praktijk loopt bijna iedereen er omheen.

In de achtergrond Het KPN hoofdkantoor van de jaren 80 en 90. Maar na de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor in Den Haag is de directie weer verhuisd. De Borg is nog lang gebruikt als callcentrum.

Stadsbalkon   KPN   Borg  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 28 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op 29mm

Settings: Diafragma f/25, sluitertijd 1s tot 30s, ISO L0.3

Bewerking: DRI van 3 fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

KHRXSSSzxuzqFB

  schreef op 01 oktober 2012:
pxZlxC kokvatwfxens

ajcgeJvmiEali

  schreef op 30 oktober 2012:
R5qmNo gbovbywdclif

GqpudhkTWlPwZiJrnPz

  schreef op 30 oktober 2012:
That insghit would have saved us a lot of effort early on.

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: