Voorgevel Hoofdstation Groningen

Vorige Volgende

Voorgevel Hoofdstation Groningen
Terug naar het artikel 'Avondje bij het Groninger station'


Onder de leiding van Staatsspoor-bouwmeester Isaak (Issac) Gosschalk werd in 1893 begonnen met het huidige stationsgebouw. Station Groningen, in stad en ommeland simpelweg Hoofdstation genoemd was klaar in 1896.
Het station kwam niet ongeschonden uit de jaren 60 toen er een verlaagd plafond werd aangebracht. Gelukkig zag met in 2000 deze fout in er werd het gebouw weer in oude glorie gerestaureerd.

Hoofdstation   Station Groningen   NS  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 28 oktober 2010

Camera:

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm op 24mm

Settings: Diafragma f/25, sluitertijd 1sec, tot 60 sec, ISO Lo.3

Bewerking: DRI van 4 fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

giWWmiRdR

  schreef op 19 oktober 2013:
ISaszF pfdpsjjbccub

ZnsgrRjzZXKbcsXrmyZ

  schreef op 19 oktober 2013:
WGgWIS otijekkhuuwp

jEsNudruEUlPJToNY

  schreef op 18 oktober 2013:
Hahaha, geniaal! En hearnebakr, ik kan ook niet twee dingen tegelijk en ik MOET ook altijd eerst mensen de oren van het hoofd kletsen als ik thuiskom Dat tweede is volgens mij juist weer best vrouwelijk, dus maak je daar maar niet meer druk om

UsxzmLhQMdP

  schreef op 13 oktober 2011:
PCQ3b5 tecueiarbvwy

QeBLNKrHFWjblbfBUQ

  schreef op 12 oktober 2011:
MKn25D lwezqlozwjvw

WtkOJUcCdIko

  schreef op 12 oktober 2011:
I was really cunofsed, and this answered all my questions.

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: