Schepen in Oosterhaven

Vorige Volgende

Schepen in Oosterhaven
Terug naar het artikel 'De laatse avond van het seizoen'


Dit was een lastig foto, bleek dat er toch deining was in het water. Vooral met langere sluitingstijd bleken de schepen verplaatst te zijn.
Hierdoor was overbelichte foto op manual met lange slutingetijd niet te gebruiken als basis voor de foto.

deze plaat is dan grotendeel gebasserd op standje automaat. Allen de belichten van de lichte objecten is iets aangepast.Oosterhaven   Schepen  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 30 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/20, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

IcZsoonwbLMWIU

  schreef op 23 oktober 2012:
an8clO owfgeyskdijk

dQEAwFRRNMtAWFQVh

  schreef op 21 oktober 2012:
4javDm ybnlhpgzrkpm

cfrmPxowdCqUAwH

  schreef op 21 oktober 2012:
Eten zonder het te weten, dat lijkt me iadrednad de beste strategie om de westerse markt te veroveren. Mijn meelwormenquiche ging er prima in- de hele familie vond het heerlijk, tot ik ze op de duidelijk herkenbare krokant gebakken wormpjes wees. Na wat gegriezel aten de meesten toch door.Maar ik voel me nu toch beetgenomen door Calve. Is dat per ongeluk, die insecten in de pindakaas? Of worden er insectendelen verwerkt met een bepaalde eigenschap?

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: