Surrealistische Martinitoren

Vorige Volgende

Surrealistische Martinitoren
Terug naar het artikel 'De laatse avond van het seizoen'


Terwijl ik bijna thuis was, liep ik over de Turfsingel en zag de Martinitoren in het laserlicht wat elke avond vanaf beachclub Cocomo (het vroegere Palace) de nachtelijk hemel vervuild. Het eindresultaat is vrij surrealistisch geworden.

Het is een combinatie van hele donkere shots met een heel erg overbelichte toren in het midden. En terwijl ik de overbelichting eruit filterde werd het beeld steeds `spookachtiger`. Je ziet duidelijk verschil met de foto die in het logo staat. Dat is de foto die ik als basis heb genomen voor dit eindresultaat. Ik wilde in het logo echter meer licht, daarom staat de onbewerkte versie daar.

Surrealistisch   Martinitoren   Laserlicht   Cocomo  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 30 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/20, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

FpkNJqRTM

  schreef op 13 oktober 2011:
Xl5nfk qamftwpkxrsq

dtocuYDELZP

  schreef op 12 oktober 2011:
F8N31J plmomgrgleqy

WxqdXsmcJPaRlQc

  schreef op 12 oktober 2011:
Furrealz? That's mravleously good to know.

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: