Woontoren Hanzeplein

Vorige Volgende

Woontoren Hanzeplein
Terug naar het artikel 'De laatse avond van het seizoen'


Na het shot op het Damsterdiep was het een kleine moeite om even via het UMCG te lopen. Ondertussen een colaatje gescoord bij de een videotheek die nog net open was.

Bij het UMCG aangekomen wilde ik een shot maken van de hoofdingang, maar helaas was de radar waar heel mooi UMCG verlicht opstaat niet verlicht deze avond. Verder bleef er maar verkeer voor mijn camera langsrijden zodanig dat ik wel weer eens terugkom bij het ziekenhuis en dat shot die avond maar heb laten lopen.

Maar niet helemaal voor niets deze kant opgegaan. Vanaf de stapel stenen, geen idee wat dit stuk kunst voor moet stellen en of wie het gemaakt heeft. Maar het paaseiland achtige hoofd kwam geweldig mooi belicht door het licht van de apotheek aan het Hanzeplein.Paaseiland   Hanzeplein   Apotheek   UMCG   Kunst   Woontoren  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 06 april 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/20, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

gVzteyYialVVcHFymN

  schreef op 10 april 2011:
UXR8NQ cfaisxuhypqh

SwqsGLScDQXcTlgFIbI

  schreef op 09 april 2011:
CjhdGs crfeliogywyg

RUUpPXUZpOji

  schreef op 09 april 2011:
Fell out of bed feeling down. This has brgihtneed my day!

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: