Euroborg en de Mediacentrale

Vorige Volgende

Euroborg en de Mediacentrale
Terug naar het artikel 'Eindelijk Lente in Groningen'


Vanaf hetzelfde punt had ik nog een heel ander uitzicht. Door de camera 120 graden te draaien had ik uitkijk op het paars rode groene licht van de Mediacentrale en het witte licht van de Euroborg, met in het midden een flat in een mooi neutrale grijstint.

Ik heb ook nog de Euroborg die avond van de voorkant proberen te fotograferen, maar wegens een te grote lichtexplosie rond het stadion is dat een foto vol lichtflares geworden. En ik had te weinig materiaal om dat fatsoenlijk weg te werken.

Volgende keer nog eens proberen, want zeer binnenkort kan ik vanuit die flat bij de Euroborg vanaf de bovenste verdieping een aantal foto's nemen. Ik heb er nu al zin. Ik ben heel benieuwd naar het uitzicht en het resultaat. Kijken of ik een DRI panorama kan schieten.

Euroborg   Mediacentrale  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 02 april 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/29, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

wvyadCIoerrtsmF

  schreef op 21 april 2012:
Oi5XQw ufcckgqmeahy

wNJHJKRNBj

  schreef op 20 april 2012:
KNJKPs kvgpiarnoabf

dBbAVkAwJlQKyWavvMp

  schreef op 19 april 2012:
This shows real epxertise. Thanks for the answer.

tsadefRwrSAXN

  schreef op 13 april 2011:
cTkZ4Y hgyejjjmpmgb

cfISZUHRwtlTT

  schreef op 09 april 2011:
3LJATQ vkdhxhwbhwpv

riXTateoRrccFUlx

  schreef op 09 april 2011:
AFAICT you've coeverd all the bases with this answer!

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: