Groninger Stadskenmerken

Vorige Volgende

Groninger Stadskenmerken
Terug naar het artikel 'Eindelijk Lente in Groningen'


Weer terug naar de andere kant van het spoor, en een stukje terug naar de stad. Tot het punt waarop ik en de Martinitoren en de nieuwe toren van de Belastingdienst en 2 van de oude torens in 1 kader had gevangen zonder al te veel last te hebben van al die palen die de NS nodig heeft geacht daar neer te zetten.

Een shot als deze zal lastig zijn ooit weer te maken. De gele en de blauwe toren zullen binnenkort tegen de vlakte gaan en de Martinitoren zal wellicht niet meer zichtbaar zijn vanaf dit punt wegens bebouwing. Een paar van Groninger grootste torens en stadskenmerken

Terwijl ik mijn camera neerzet doemen er in het duister een paar gedaantes op. Er zijn meer mensen die dit weggetje kennen en hun hond aan het uitlaten zijn. Ik wacht tot ze gepasseerd zijn en begin met nog een overzicht van de stad.

Belastindienst   Martinitoren   station euroborg   stadskenmerken   torens  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 02 april 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/29, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

qRBTRaYjRHXEaub

  schreef op 01 april 2012:
lnU2Ey fgttbhxsgxnc

uuFdchbSHSxiKxhJPq

  schreef op 30 april 2012:
LGs6lN jmzzoakjvren

OadmqzbFNcGiAIPEG

  schreef op 29 april 2012:
This is exactly what I was looking for. Thanks for wriintg!

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: