Uitzicht op Stad vanf het spoor

Vorige Volgende

Uitzicht op Stad vanf het spoor
Terug naar het artikel 'Eindelijk Lente in Groningen'


De fiets bij de Euroborg neergezet, langs de Mediacentrale gelopen, hekje over stukje langs het spoor tot ik ver genoeg was om en een overzicht van de stad, met de Martinitoren bijna in het midden, te maken. En met behulp van de Marumi groothoek converter ook nog de Mediacentrale en de flats bij de Euroborg mee pakken.

Wat een geweldig uitzicht. Er zijn nog wel plaatsen in stad Groningen met een mooi uitzicht. Je moet ze alleen even weten te vinden en er ook nog te komen. En wat enorm stom dat ik niet eerder bedacht had om de sluitertijd in zijn geheel alleen met afstandsbediening te doen. Stukken handiger dan de andere oplossing die ik al een tijdje terug bedacht had.

Nikon heeft een c++ en visual basic api en de camera is dan met wat geprogrammeer via de laptop aan te sturen. Echter viel het niet mee om de Nikon system calls in VB fatsoenlijk aan de praat te krijgen. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Ik heb zelfde meerdere shots van onder een seconde sluitingstijd en dat ik goed te doen, klikklik

Euroborg   Mediacentrale   Spoor   Martinitoeren   A kerk  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 02 april 2011

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm met Marumi groothoek converter

Settings: Diafragma f/29, ISO L0.3 Witbalans 3000K

Bewerking: DRI van meerdere fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

xRM3iFR2JR

  schreef op 05 april 2015:
Herman was in Amsterdam vaste klant bij Van Beek Graphic art supplies. Het moet in 1979 geewest zijn. Herman stormde binnen op zoek naar een spuitbus cocacola-rood. Mijn vriendin was verkoopster bij Van Beek en hielp de half kleurenblinde Brood daarbij. In het kielzog van Herman was ook Nina Hagen binnengekomen. Terwijl Herman op zoek was naar zijn rood, stond die Nina zich op te maken met uit de rekken gestolen kleurmarkers.

Rqb4pQrlg

  schreef op 01 april 2015:
Ik heb Herman 2 keer ontmoet' De estere keer toen ik vrijwilliger was in een buurthuis in Weert. Ik was 15 jaar en ik vond het maar een gekke vent en een arrogante L'.De 2e keer woonde ik net in A'dam. Overdag liep ik een cafe in aan de Prinsengracht en stond een klein mannetje midden in de doorgang naar buiten te staren. Moest even uit zijn trance komen om mij door te laten. s Avonds kwam ik weer in de Jordaan en was er een filmcrew bezig om filmopname te maken voor Cha Cha en realiseerde ik me wie dat mannetje was geweest s morgens .

UOLheHxg

  schreef op 31 april 2015:
Ik heb er helaas geen foto van, maar het staat in mijn geeghuen gegrift. Toen ik 16 was, 33 jaar geleden, trad Herman op in het buurthuis bij ons dorp waar ik woonde. Hoe het gebeurde weet ik niet, maar ineens liepen wij naast elkaar in de hal! Onwerkelijk, maar echt waar! Een topervaring voor mij. Het zal me niet verbazen dat ik met open mond naar hem staarde en sprakeloos was! Ik heb naast hem gelopen, ik heb naast hem gelopen liet ik mijn vrienden weten. Het gevoel kan ik nog zo oproepen en ik ben altijd groot fan van zijn muziek die me terug in die brengt.

ZHoBDswngEv

  schreef op 19 april 2013:
xFaxX7 jgrpzpwohnkp

dGaCbHNgxfz

  schreef op 18 april 2013:
At last some rationlaity in our little debate.

qLHLGFfLrDUckzOLWR

  schreef op 13 april 2011:
vvGOW0 lnueekzmjrkv

ukWJanKdHpCf

  schreef op 09 april 2011:
Tn9hst qwggczdgwjwk

VMgtFFTZHcVrRi

  schreef op 09 april 2011:
Home run! Great slugging with that anwesr!

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: