Korrebrug

Vorige Volgende

Korrebrug
Terug naar het artikel 'Groningen Bij Nacht.nl ziet daglicht'


De Gerrit Krolbrug (voorheen Korrebrug) is gebouwd in 1936 en heeft een doorvaartbreedte van 22 meter. Eigenlijk is het een heel lelijke brug, maar de verlichte fiets bruggen aan beide zijkanten, maken het een mooi plaatje.

Ik was van de week al 3 keer eerder op de Ulgersmaweg geweest, dacht wel een mooi shot hier te kunnen maken maar een slecht statief en persoonlijke onhandigheid in mijn nieuwe hobby zorgde ervoor dat ik pas nu fatsoenlijk resultaat had.

Voordat de fietsovergangen er waren was dit een groot knelpunt. Menig kwartiertje heb ik hier tijdens mijn studie staan wachten. Veel vrachtschepen die hier passeren

Korrebrug   Gerrit Krolbrug   Korreweg   Ulgersmaweg  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 06 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/14, sluitertijd 1/100s tot 5 minuten, ISO 200

Bewerking: DRI van 6 fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: