Martinikerk

Vorige Volgende

Martinikerk
Terug naar het artikel 'Groningen Bij Nacht.nl ziet daglicht'


Dat was nog eens mazzel hebben, ik was ook al op weg naar huis. Normaal is er op dit tijdstip geen verlichting in de kerk, maar ik reed er toevallig langs en er was een concert net afgelopen. Helaas was dit de enige spot om te staan,

De Sint Jansstraat is niet breder en de geparkeerde auto's kreeg ik ook met de beste wil niet aan de kant. Bleef over de enige spot onder een lantaarnpaal, maar goed dat lijkt nu net Goddelijke interventie in de foto of zoiets.

Martinikerk   Martinitoren   centrum   Sint Jansstraat  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 06 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/14, sluitertijd 1/2s tot 2 minuten, ISO 200

Bewerking: DRI van 7 fotos en verwijdering van een verkeersbord en een voetganger

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: