Van Starkenborghkanaal

Vorige Volgende

Van Starkenborghkanaal
Terug naar het artikel 'Groningen Bij Nacht.nl ziet daglicht'


Het verbindingskanaal in Groningen, tussen het Eemskanaal en het Prinses Margriet Kanaal dat in november 1938 officieel in gebruik is gesteld door koningin Wilhelmina.

Vanaf dezelfde plek genomen als de vorige foto van de Gerrit Knol / Korrebrug, maar dan met de camera de andere kant op gericht. Ik zat hier wel lekker zo aan de waterkant.

Van Starkenborghkanaal   Korrebrug  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook
Vorige Volgende

Foto Specs

Datum: 06 oktober 2010

Camera: Nikon D90

Lens: Nikon DX AF-S Nikor 18x55mm

Settings: Diafragma f/14, sluitertijd 1/2s tot 2 minuten, ISO 200

Bewerking: DRI van 5 fotos

Ik wil deze foto kopen

Alle foto's die hier op Groningen Bij Nacht staan zijn verkleind tot 728 pixels breed. Als je de foto`s voor wat voor doeleinden online wenst te gebruiken, prima geen probleem, al stel ik het wel heel erg op prijs als je een linkje naar deze site plaatst indien je deze foto ergens online gebruikt.

De originele foto's (4288x2848x24b) zijn te bestellen voor € 9,95. Na betaling via PayPal ontvangt je deze de hoog resolutie foto zonder per e-mail.

Reacties

WcgxYgCKtb

  schreef op 23 oktober 2012:
fq56OR lfnltpalehjv

ZhbfmwzXaNpvsPZgw

  schreef op 21 oktober 2012:
KTinq3 xydjbohzybrd

swhUXrLpKZqKaler

  schreef op 21 oktober 2012:
Beste Niels,Bedankt voor je reactie. Je ineeepretrtrt mijn stuk anders dan ik voor ogen had. Het is mij meerdere malen opgevallen dat op labs soms wordt neergekeken op promoties van artsen. Niet altijd uiteraard, maar het gebeurt. Ik ken ook artsen die hier last van hebben gehad. Ik wilde een stukje schrijven om uit te leggen waarom ik dat onzinnig vind. Daarbij beweer ik niet dat artsen aan tweederangs wetenschap doen, maar wel dat promotietrajecten van 2,5 jaar een ander doel dienen voor de promovendus. Je suggereert dat iemand in 2,5 jaar kan, wat ook in 4 jaar kan. Daar ben ik het niet mee eens. Het is niet per se minder van kwaliteit, je kunt gewoon minder doen. Overigens zijn er genoeg artsen (AGIKO's) die 4 jaar de tijd hebben om te promoveren, dus blijkbaar zien ze bij NWO ook een verschil. Ten slotte is de promotieperiode op een laboratorium wel degelijk een tussenperiode uit de polikliniek, zelfs al is het Nobelprijswaardig onderzoek. Een arts gaat daarna meestal grotendeels terug naar de kliniek. Ze blijven dan wetenschappelijk betrokken (op een academisch ziekenhuis vrijwel zeker) en publiceren misschien wel belangrijke artikelen, maar ze staan zelden op een laboratorium proeven te doen.Over het uitlachen. Ik ben vaak genoeg uitgelachen na een of andere blunder, want domme fouten maken doet iedereen. Zoiets houdt de sfeer licht. Dat is een groot verschil tussen lab en kliniek, de consequentie van een blunder.

Geef een reactie

Bij het zien van deze foto moet ik ook mijn verhaal kwijt

Naam:
Review: