Eindelijk weer eens los. Heerlijk de lente is begonnen. Ook al heb ik ook wel lol beleefd met winterfotos.nl, nachtfotografie vind ik echt leuker om te doen. De hele tijd te koud, te nat, te guur, whatever, geen weer om eens een paar uur `s nachts buiten te zijn.
Toen werd het toch te veel herfst. Wind, kou regen, sneeuw. Maar gelukkig toch nog een avondje eind oktober dat het nog mooi windstil weer was. Lekker op weg richting Oosterhaven en via het Damsterdiep en via het UMCG weer terug naar huis.
stond al weer een tijdje te poppelen om er weer op uit te trekken. Eindelijk leek het mooi windstil en droog. Herfts is best leuk, maar regen past niet goed bij mooie fotos nemen. Op naar het station, voldoende leuke plekken, Het station zelf, het peerd van Ome Loeks, Uiteraard het lelijke hok wat waar men kunst plaatst, ja het Groninger Museum.
En dan heb je een Nikon D90. Alleen het geluid al als de spiegel op en neer klapt en je wilt niets anders dan foto's nemen. En voordat je het weet heb je een nieuwe hobby en een paar foto shoots later begin je maar met Groningen Bij Nacht.nl. Eindelijk is het droog en donker. Ik kan niet wachten om de stad in de te gaan.

Zomaar een foto