Avondje bij het Groninger station


24 oktober 2010
stond al weer een tijdje te poppelen om er weer op uit te trekken. Eindelijk leek het mooi windstil en droog. Herfts is best leuk, maar regen past niet goed bij mooie foto`s nemen. Op naar het station, voldoende leuke plekken, Het station zelf, het peerd van Ome Loeks, Uiteraard het lelijke hok wat waar men kunst plaatst, ja het Groninger Museum.
Ik zal ooit nog wel eens een hele serie aan zowel het station als het museum gaan wijden. Er zijn zoveel mooie hoeken en plekken waar je shots kan nemen.

Maar vandaag is het doel meer de omgeving. Voorlopig zoveel mogelijk verschillende gebouwen in Groningen proberen te fotograferen. Leuk was ook de ontmoeting met een stel actievoerder die ome Loeks van een rode pet hadden voorzien.

Groningen   Station   Museum   Peerd   Ome Loeks   Stadsbalkon  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook

Foto reportage

peerd-van-ome-loeks-2010-10-28.jpg
Peerd van Ome Loeks
voorgevel-hoofdstation-groningen-2010-10-28.jpg
Voorgevel Hoofdstation Groningen
zie-de-maan-schijnt-door-de-bomen-2010-10-28.jpg
Zie de maan schijnt door de bomen
save-the-children-en-ome-loeks-2010-10-28.jpg
Save The Children en Ome Loeks
de-overvolle-fietsenstalling--2010-10-28.jpg
De overvolle fietsenstalling
het-groninger-stadsbalkon-2010-10-28.jpg
Het Groninger Stadsbalkon
het-groninger-museum-2010-10-28.jpg
Het Groninger Museum
het-groninger-ns-hoofdstation-2010-10-28.jpg
Het Groninger NS Hoofdstation

Meer Reportages